Kezdőlap
EUR: 359.2700; USD: 296.4500; CHF: 333.8000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Takarítási Világnap Kecskeméten - Képgaléria

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__125
Szeptember 23-án, pénteken, a Takarítási Világnap alkalmából tisztítási, szépítési akciót szervezett a Rákóczi Ferenc Általános Iskola 6.d osztályának szülői kollektívája. A gyerekek keze nyomán újjászületett az iskolát övező park. A padokat lefestették, a szemetet összegyűjtötték, s még egy takaros virágoskertet is kialakítottak. A kezdeményező szülők azt szeretnék, hogy személyes példamutatásuk révén gyermekeik is megértsék:
környezetünk tisztaságáért valamennyien felelősséggel tartozunk, tenni érte kötelességünk. A remek kezdeményezés nem egyetlen alkalomra szól. A csapat úgy tervezi, hogy folyamatosan gondoskodnak a rend és tisztaság fenntartásáról. A lelkes gyerekek segítséget kaptak a Városgazdasági Kft-től, és akciójukat felkarolta a Porta Egyesület is. A felsőlajosi Rapi Kertészet mintegy 500 tő árvácskát ajánlott fel térítésmentesen a környezetszépítőknek, amit a gondos gyermek kezek be is ültettek a virágágyásba. Természetesen a gyerekek jutalma sem marad el. Munkájukért nyáron kirándulásra viszik őket a szülők.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés