Kezdőlap
EUR: 361.0100; USD: 297.7200; CHF: 329.2300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Takaros lesz a porta

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1357
Folytatódik Kecskeméten a főtér és a Városháza felújítása. A költségekhez állami pályázati pénzt kér a város önkormányzata. Remény van is a pénzre, ám a pályázat feltétele az, hogy a város hivatalosan partneri kapcsolatot létesítsen egy helyi civil szervezettel. A polgármester a legutóbbi kecskeméti testületi ülésen erre a célra a Porta Egyesületet javasolta, amely már több felújítással, építéssel hívta fel magára a figyelmet az utóbbi években. A képviselők el is fogadták a polgármesteri javaslatot, így a Regionális Operatív Program második ütemére a város önkormányzata a Porta Egyesülettel közösen pályázik.
A pályázat célja az, hogy a város pénzt szerezzen a Főtér Szabadság téri részének felújítására és a Városháza homlokzat-felújításának II. ütemére. A pályázat benyújtásáról már korábban döntött a testület, ám új helyzetet teremtett, hogy a pályázati kiírás formai kellékként tünteti fel civil szervezettel való partneri kapcsolat kialakítását. A pályázat többrétűsége miatt erre a partnerségre legalkalmasabb civil szervezetnek a Porta Egyesületet tartja dr. Szécsi Gábor, aki a képviselő-testülettől a döntést követően felhatalmazást kapott a partnerségi megállapodás aláírására. Kecskenet, 2004. 10. 11. (ÁE)
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés