Kezdőlap
EUR: 363.8500; USD: 303.0300; CHF: 329.9200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Találkozó az állatok védőszentjének ünnepén

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__402
Hagyományteremtő szándékkal rendez megemlékezést a Porta Egyesület Remete Szent Antal, az állatok védőszentjének ünnepe alkalmából. Január 17-én, szerdán 8.30 órakor ünnepi szentmisével kezdődnek a programok a Barátok templomában.Az alkalomhoz illő módon az állatok sem maradhatnak ki az eseményből.
A templom melletti romkertben gyülekezhetnek az állatbarátok, amelyek kedvencei áldásban részesülnek Szent Antal napján. A találkozó a Műkertvárosban folytatódik. A Vadaskertben megismerhetik az érdeklődők a létesítmény legújabb eredményeit, további fejlesztési programját, a Művésztelepen pedig bemutatkoznak a város állatvédő alapítványai. Lehetőség nyílik a vadaskerti állatok örökbefogadására is, a programot pedig - stílusosan - vegetáriánus ebéd zárja. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a rendezvényre, amelynek mottója: "...nektek adom az ég madarait, a tenger állatait..." (Teremtés könyve)
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés