Kezdőlap
EUR: 362.4500; USD: 308.5500; CHF: 337.0300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Tűz Kiskőrösön - négy kisgyerek sérült

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__849
Két kisgyerek súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült abban a tűzben, ami ma keletkezett Kiskőrösön, egy Délibáb utcai házban. A gyermekek édesanyja az arcán égett meg, a két súlyosan sérült kisgyermekért pedig mentőhelikoptert küldtek. Őket Budapestre, a Bethesda Gyermekkórház égési osztályára szállították - tudtuk meg a Bács-Kiskun megyei mentőügyelettől. A két könnyebben sérült gyereket, illetve az édesanyjukat a kiskunhalasi kórházba kezelik. A nagymamáról továbbra is úgy tudjuk, hogy nem sérült meg, ő jelenleg otthon van.
Paksi Dénes tűzoltó alezredes, a kiskőrösi tűzoltóság vezetője, a Baon.hu tudósítójának elmondta, hogy jelenleg is tart még az oltás a Délibáb utcai családi házban: ég a tetőszerkezet és az egyik szoba. A tűz okát egyelőre nem tudják, csak annyi ismert, hogy az édesanya rövid időre kiment a házból, majd amikor visszatért már lángolt az épület egy része. A melléképületben lakó nagymama - az első információk szerint - nem sérült meg. Az oltásban a kiskőrösi tűzoltókon kívül részt vesznek a kalocsai és a kiskunhalasi lánglovagok is. (Forrás: baon.hu)
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés