Kezdőlap
EUR: 360.9500; USD: 304.3400; CHF: 335.0300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Újra Tourist Police központ a főtéren

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__229
Május 3-án együttműködési megállapodást írt alá a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Porta Egyesület. A szerződésben foglaltak szerint a Város főterén a korábbiakban az idegenforgalmi szezon alatt már sikeresen működő Tourist Police központ tevékenységét kiszélesítik, a központot közösen működtetik. A Főkapitányság folyamatosan nyitva tartja a TP központot, amely a folyamatos rendőri jelenlét révén hatékonyabban szolgálja a városban élők, ide látogatók biztonságát. A Porta egyesület ügyeletes munkatársait májustól augusztus végéig a Tourist Police központban kereshetik fel az érdeklődők.
Itt adnak a turisták, a lakosság részére információkat. Ez a helyszín lesz a központja a Tiszta Köztér Munkacsoportnak is, ide várják a város közterületeit érintő észrevételeket, fotókat, és a Porta Infopont részére a pollennel, parlagfűvel kapcsolatos bejelentéseket is. Innen indul majd, ez lesz a fő találkahelye a már hagyományos, ingyenes városnéző sétáknak. Lehetőség lesz konzultációkra, kellemes beszélgetésekre a központ mellett elhelyezett „beszélgető padon”, és megtalálhatók lesznek különböző információs füzetek, képeslapok, térkép, városnépszerűsítő kiadványok, a főteret, a történelmi városközpontot bemutató albumok is.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés