Kezdőlap
EUR: 359.2700; USD: 296.4500; CHF: 333.8000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Utcákat beborító szórólapok

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__196
Egy felháborodott, s egyszerre elkeseredett kecskeméti lakostól kapott a Porta Egyesület levelet. - Meddig lehet még szabadon, felelősségre vonás nélkül, büntetlenül szemetelni a Széchenyivárosban? - kérdéssel kezdi a levélíró. - Évek óta folyik a szórólap és reklámújság terjesztők felelőtlensége. Nem hozzák be lapjaikat a lépcsőházakba, nem dobják be a postaládákba. Inkább a gyors módszert választják, ledobják az ajtón kívül a lépcsőre, a lépcsőház ajtók elé, a szél meg szétteríti. A Március 15. utcában lakom. Kinézek az ablakon és tele van megint az út mindkét oldala szórólapokkal.
Már megint egy sietős szórólapterítő felelőtlenségétől, tele az egész Március 15. utca és környéke. – a problémát ecsetelő úr konkrét példát is említ a felelőtlen reklámújság terjesztőre, s arról szól, hogy minél erélyesebben fel kellene lépni velük szemben, meg kell találni és szüntetni a jelenség gyökerét. A Tiszta Köztér Hírlevelében is többször szerepeltek már olyan képek, ahol akár több száz reklámújság hever a földön, járdákon, utakon. Szedték is már össze ezeket a szórólapokat a Porta munkatársai, aktivistái. Jelen esetben megkerestük a szóban forgó terjesztőt, aki megígérte, hogy felderíti a problémát, s törekszenek arra, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. (a képek korábbi felvételek)
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés