Kezdőlap
EUR: 359.2700; USD: 296.4500; CHF: 333.8000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Vadaskerti leporello

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__239
A Kecskeméti Vadaskert nagyon sokat fejlődött, gazdagodott az elmúlt években, a város lakóinak jelentős részében azonban még a régi kép él a létesítményről. A Porta Egyesület egy leporelló megjelentetését vállalta fel annak érdekében, hogy felhívja a régi és a leendő látogatók figyelmét az örömteli változásokra, bemutassa a kert új lakóit, az uniós szabvány szerint épült kifutókat. A kiadványt a napokban adta át Ferentzi Attila, a civil szervezet képviselője Polyák Irénnek, a létesítmény igazgatójának. A környezetvédelmet szívügyének tekintő alapítvány az elmúlt évben már készített egy leporellot a vadaskert számára, az azonban elsősorban azt a célt szolgálja, hogy a parkban térkép segítségével kalauzolja a látogatókat.
Ezzel szemben ez a tájékoztató füzet - amelynek megjelentetését támogatta a Fressnapf Állati Áruház és a város - inkább kedvcsináló, hangulati ízelítő, amit a Tourinform Iroda mellett eljuttatnak a város iskoláiba, művelődési intézményeibe és az országos idegenforgalmi rendezvényekre is. Ezt azért is tartja fontosnak az egyesület, mert számos hazai város vadaskertje jelentős turisztikai vonzerővel bír, Kecskemét viszont eddig azonban nem használta ki az ebben rejlő lehetőséget. Az egyesület tagjai bíznak abban, hogy ezáltal nem csak több kecskeméti választja szabadidős programként a vadaskertben tett kirándulást, de a turisták is kíváncsiak lesznek arra, mit kínál a műkertvárosi park.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés