Kezdőlap
EUR: 364.1000; USD: 311.0900; CHF: 338.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Városszépítés összefogással - Képgaléria

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__246
Újabb városszépítő akciót szervezett csütörtökön délelőtt a kecskeméti Porta Egyesület. Az összefogással megvalósult munka keretében a résztvevők megtisztították a főtér szomszédságában álló Lordok-háza alig egy éve rendbetett, ám azóta ismét számos helyen összefirkált, elcsúfított folyosóját. A szorgos kezek vegyszerrel takarították le a falakat, valamint a ház homlokzati részén elhelyezett várostérképet, illetve a különböző reklámfelületeket. Az akcióban részt vettek a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola környezetvédelmi és vízgazdálkodási szakmacsoportjának első éves technikus tanulói is.
A tíz fiatal Gudmonné Jenei Magdolna szaktanár irányításával lelkesen és lelkiismeretesen tüntette el a felelőtlen vandálok által okozott szennyeződéseket. Külön fejezete volt a délelőtti városszépítésnek a Szabadság tér és az Arany János utca sarkán álló OTP fiók falának megtisztítása. Itt a bejárat melletti részen éktelenkedtek minden jóérzésű emberben visszatetszést keltő graffitik. Ezek eltávolítása nem volt egyszerű feladat, de az Élj tisztán! Takarítószolgálat szakemberei Szabó László vezetésével kifogástalanul végezték el a munkát. Csak remélni tudjuk, hogy a rendbetett felületeket hosszú ideig jelenlegi szépségükben láthatják majd a helybeliek és a városunkba látogatók.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés