Kezdőlap
EUR: 360.1700; USD: 294.7100; CHF: 325.2200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Véget ért a jubileumi Csiperó

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__1289
Vasárnap este nagyszerű, látványos műsor mellett ért véget a X. Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Találkozó, amelyen 24 országból mintegy 2000 gyermek vett részt. A záró ünnepségen ismét felléptek azok a táncegyüttesek és kórusok, amelyek a nyitó eseményen előadásukkal már hozzájárultak az emelkedett hangulathoz. Igy kaptak helyt többek között a csángók és a törökországi Suleymanpasa Általános Iskola táncegyüttes. Mellettük a dél-koreai Hannuri Kórus, az Észt Televízió Gyermekkórusa és sokan mások kápráztatták el a teret betöltő tömeget.
Dr. Zombor Gábor visszakapta a gyermekektől a város kulcsát, hogy azután a Kodály Művészeti Iskola növendékeinek nyújtsa át, valamint a jubileum alkalmából egy díszes kulcsot adományozott Farkas Gábornak, az Európa Jövője Egyesület elnökének, a rendezvény megálmodójának. A záróünnepség végén léggömbök emelkedtek a magasba. A hagyomány azonban 2010 július 4-én folytatódik, amikor ismét összegyűlnek Európa és a világ jövőjét jelentő fiatalok.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés