Kezdőlap
EUR: 363.5500; USD: 300.4000; CHF: 328.2000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

WOJTILA GYERMEKSEGÍTŐ SZOLGÁLAT ALAKULT

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__307
Pénteken jelentette be Farkas P. József alapító, hogy a WOJTILA BARÁTSÁG KÖZPONT (WBK) valamint a SZENTESTE ALAPÍTVÁNY megszervezte és augusztus 25-dikétől (Kalazanci Szent József ünnepétől) üzemelteti is a GYERMEKSEGÍTŐ SZOLGÁLATOT. A neves alapítvány már több mint másfél évtizede szervezi a támogató-segítő munkát. Különösen önkormányzati intézetekkel együttműködve. A most megalakuló szolgálat a szegénycsaládok gyermekeire figyel következetesebben.
Amint arról hírt adtunk e hasábokon, a Wojtila Gyermegsegítő Szolgálat megkezdte az iskolába induló gyermekjek fölszereléseinek megvásárlását, átadását. Keressük a rászorulókat. Fölvettük az iskolai szakreferensekkel is a kapcsolatot. Például a Kertvárosi Iskolával - ahol nagyon sok a problémás, anyagi gondokkal közdő diák - de egyénileg is érkeznek megkeresések. Pénteken a Vöröskereszt illetékes vezetőivel valamint a KELE vezetőivel mintegy hetven gyermek beiskolázásához adtunk gyermekenként 1000 forintot. Hétfőn - augusztus 28-án - folytatródik az akció. Terveink szerint mintregy háromszáz ezer forintot tudunk szétosztani. Érdeklődni a 30/9 251 654-es számon lehet. Természetesen nem csak a rászorultak kéréseit, de a támogatók, mecénások segítségét is várjuk.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés