Kezdőlap
EUR: 365.3300; USD: 313.4000; CHF: 338.9200
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Wojtyla Akadémia: A rehabilitációs ellátásról tartott előadást a Kormányhivatal munkatársa

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__30108
Dr. Macsári Mária, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztályának főosztályvezető-helyettese ismertette a rehabilitációs ellátás lehetőségeit, egyes módozatait a Wojtyla Ház gondozottjai számára kedd délelőtt, a Wojtyla Akadémia programsorozat keretében. (Fotók: Tódor Norbert)

Az előadó kiemelte: általános elvnek tekinthető, hogy a rokkantsági fokot megállapító Rehabilitációs Bizottság a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával mindig a betegek javára hozza meg döntését.

A vizsgálatot az érintettnek kell kezdeményeznie. A beadott orvosi leletek nem minden esetben tükrözik a valós állapotot, ezért szükséges mindenkinek külön vizsgálaton is részt vennie, mely összesen mintegy harminc percet vesz igénybe. Ennyi idő áll rendelkezésre egy beteg egészségi állapotának pontos feltérképezésére. Az egészségkárosodás megállapítását követően a hatósági szerv a további lehetőségeket illetően is igyekszik támpontot adni – hangsúlyozta az osztályvezető.

 

 

 

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés