Kezdőlap
EUR: 360.3300; USD: 303.3600; CHF: 333.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

WOJTYLA KÖZPONT: KÖZEL A TÉL, JÖN A SEGÍTSÉG

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__7/i__360
Újabb fotó kerülhet az Egressy utcai Wojtila Barátság Központ falára azok közé a dokumentumok közé, amelyek a jó szándékot tanúsítják. Ezúttal az Első Kecskeméti Lions Klub adományozott élelmiszert. - jelentette a Kecskeméti Televízió.
A város népkonyhájába négy mázsa burgonyát hozott Kecskemét-úrréti birtokáról Katona Zsolt gazdálkodó. A több mint harmincezer forint értékű adomány felét az Első Kecskeméti Lions Klub állta, nevükben volt jelen dr. Andrássy Ákos. Az adakozókat az intézményvezető, Ferentzi Attila fogadta, sőt, segített is a burgonyával teli zsákok behordásában. Andrássy Ákos és Katona Zsolt az ebédosztás előtt érkeztek, így módjuk volt megtekinteni a II. János Pál pápa eredeti lengyel nevét viselő Wojtila Központot. Ferentzi Attila elmondta: rendkívül nagy szükség van az élelmiszer adományokra. A jó szándékú támogatóknak köszönhetően már 130 adag ebédet tudnak adni naponta. A faliújság bizonyítja: dr. Zombor Gábor polgármester a júliusi nyitás óta többször is segített, mint orvos és a Magyar Vöröskereszt nevében is. Böjte Csaba, a dévai árvákat felkaroló szerzetes felszentelt keresztet adott át, több helyi vállalkozó pedig keze munkájának gyümölcsét. A napokban itt étkező rászorulók ruhaneműből is válogathatnak, amely szintén adományként érkezett a Wojtila Központba.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés