Kezdőlap
EUR: 345.3600; USD: 293.3500; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A sértett hozzátartozója találta meg az ellopott gépkocsit

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3058
Ismeretlen tettes tegnap hajnalban egy kecskeméti udvarból ellopott egy Suzuki Swift típusú személygépkocsit. A lopással okozott kár: 500.000,-Ft. A sértett hozzátartozója az elvitt gépkocsit a nap folyamán a Széchényi városban megtalálta. További rendőrségi hírek:
Kecskemét Rendőrkapitányság, a Kecskemét Városi Bíróság által kibocsátott elfogatóparancs alapján, őrizetbe vett egy 37 éves Kecskemét területén élő hajléktalan férfit. Baja Rendőrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy szerb állampolgárt, akit szombaton este Csikéria belterületén igazoltattak kollegáink. Jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, megállapítást nyert, hogy ellene a Schengei Információs Rendszerben 3 db nemzetközi körözés került elrendelésre, valamint 36 hónapra az ország területéről kiutasítását rendelte el a hatóság. Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett 1 albán állampolgár és 3 Koszovói állampolgárok ellen, akik tegnap tiltott határátlépést követtek el. Elfogásukra lakossági bejelentés alapján került sor Csikéria külterületén. A tiltott határátlépés miatt a 4 fő előállításra került. Bácsalmás, Hercegszántó és Kelebia Határrendészeti Kirendeltségek közúti határátkelőhelyein tegnap 19 Szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy velük szemben Olaszország, Németország, vagy Ausztria beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, vagy tartózkodási engedéllyel, egy személy esetében pedig lakhely megállapítását rendelték el.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés