Kezdőlap
EUR: 364.7500; USD: 307.9400; CHF: 339.5900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Szentcsalád Plébánia heti programajánlata

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__4400
A hét ünnepei, szentjei: hétfő: Szent Polikárp püspök, vértanú kedd: Szent Mátyás apostol Hamvazószerdán szigorú böjt van, a szentmise reggel 8 és este 6 órakor lesz. Ekkor és a jövő vasárnap is hamvazunk.
Gyógyító lelkigyakorlat Beöthy Tamás jezsuita atya vezetésével szerdán ½ 6 -1/2 9-ig lesz a Piarista Gimnáziumban. (A portán kell érdeklődni, hogy melyik tanteremben) Nagyböjt péntekjein a keresztúti imádság du. 5 órakor kezdődik. Jövő szombaton du. 3 órakor lesz a leendő elsőáldozók ünnepélyes első gyónása. Imádkozzunk értük! A plébánia bejáratára, a félkörbe bronzfelirat került. Köszönet azoknak, akik ennek elkészítési költségeihez hozzájárultak. Az adományozókért fogjuk felajánlani a jövő vasárnap 9 órás szentmisét. Március 2-án, hétfőn 7 este órakor kezdődik a Katona József Színházban Mozart: Szöktetés a szerájból c. operája. Ez a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági koncertje lesz. Mindenkit szeretettel várnak. 1000-3000 Ft-os áron lehet jegyet venni a Máltában (Hoffman J. u. 11-ben vagy az 506-124-es telefonon rendelni február 26., csütörtökig. Március 3-án, kedden du. 3 órakor lesz az ifjúsági klub ünnepélyes megnyitója. Nyitva tartása és programja a hirdetőtáblán található. Március 7-én, szombaton du. 2-4-ig gyerekeknek kézműves foglalkozás lesz: ékszereket hőre keményedő gyurmából és bőrszalagból lehet készíteni. Miseszándékot erre a hétre még el tudunk fogadni. Kérjük azokat, akik személyi jövedelemadó bevallására kötelezettek, szíveskedjenek első 1%-os adójuk felöl a Katolikus Egyház javára rendelkezni, második 1%-os adójuk felől pedig valamelyik katolikus alapítvány javára. A Nagyböjt bűnbánati fegyelme a következő: Pénteki napokon első helyen a hústilalmat kell betartani a 14. életévtől kezdődően életünk végéig. Szigorú böjti nap van hústilalommal hamvazószerdán és nagypénteken. Ezen a két napon csak háromszor lehet étkezni, és a főétkezésnél lehet jóllakni azoknak, akik már elmúltak 18 évesek, de még nincsenek 60 évesek.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés