Kezdőlap
EUR: 364.7500; USD: 307.9400; CHF: 339.5900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Szentcsalád Plébánia heti programajánlata

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__4455
Kedden du. 3 órakor lesz az ifjúsági klub ünnepélyes megnyitója. Nyitva tartása és programja a hirdetőtáblán található. „Veszélyben a gyermekeink, a média hatása a gyermek személyiségére.” címmel előadást tart plébániánkon Mészáros Krisztina médiapedagógus, csütörtökön du. 5 órától. Nagyböjt péntekjein a keresztúti imádság du. 5 órakor kezdődik.
Szombaton du. 2-4-ig gyerekeknek kézműves foglalkozás lesz: ékszereket hőre keményedő gyurmából és bőrszalagból valamint fonaljátékokat és népi játokat lehet készíteni. Szombaton 9.00-12.30-ig városi hittanos szellemi vetélkedő lesz plébániánkon. Segítők jelentkezését várjuk a mise utána sekrestyében. A Nagyböjt bűnbánati fegyelme a következő: Pénteki napokon első helyen a hústilalmat kell betartani a 14. életévtől kezdődően életünk végéig. Szigorú böjti nap van hústilalommal hamvazószerdán és nagypénteken. Ezen a két napon csak háromszor lehet étkezni, és a főétkezésnél lehet jóllakni azoknak, akik már elmúltak 18 évesek, de még nincsenek 60 évesek. Zarándoklat Loudes-ba 2009 . május 2-9. a Julianus Tours szervezésében. Jelentkezni az irodánál kell. Program a hirdetőtáblán található.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés