Kezdőlap
EUR: 359.2300; USD: 295.3500; CHF: 325.7100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Szentcsalád Plébánia heti programajánlata

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__6405
A hét ünnepei, szentjei: Szerda: Szent Simon és Júdás (Tádé) apostolok Vasárnap: Mindenszentek az esti szentmise után megemlékezés a halottakról az urnatemetőben.
Hétfőn egész napos szentségimádás lesz a szokott módon. Hétfőn a szentmise után, kedden a szentmise előtt lesz fél 8-tól a közös szentségimádás. A Baba Klub van minden hétfőn 9-11 óráig a Plébánián a Baba szobában. Szeretettel várunk minden kedves Babát, Mamát és Papát! Szerdán 17 órától Jánosyné Zsuzsi édesapjával, Bánszky Pál művészettörténésszel lesz beszélgetés 80. születésnapja alkalmából a Katona József Könyvtár Helyismereti Gyűjteményében. Kórházi dolgozóknak tartott felekezetközi áhítat lesz, amelynek célja az Istenközelség megélése általi tehermentesülés és feltöltődés! A Nyíri úti kórház kis tanácstermében csütörtökön 16.00-16.30. Csütörtökön 17-19 óra között kerül megrendezésre a Civilek Konferenciája ’2009 sorozat keretén belül Kriskó János főiskolai docens „100 éves a Kecskeméti Művésztelep“ című vetített képes előadása a Tudomány és Technika Házában. Szombaton 10.30-kor kezdődik Meszlényi Zoltán vértanú püspök boldoggá avatása az esztergomi bazilikában. Október hónapban hétköznap a szentmisék után, pénteken este fél 6-tól imádkozzuk közösen a rózsafüzért. Szeretettel hívunk mindenkit a közös imára. Köszönet azoknak, akik a „72 óra kompromisszum nélkül” programot szervezték, részt vettek benne, imáikkal, adományaikkal, munkájukkal segítették a megvalósulását. Keresztelés nov. 8-án, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz nálunk a Szentcsalád Plébánián. Felkészítő okt. 28-án és nov. 4-én 18 órakor kezdődik. Szeretettel várjuk a szülőket és a keresztszülőket. Imádkozzunk értük! A Kalocsa-Kecskeméti Egyházmegye egyházmegyei családi lelki napot szervez! A családi nap időpontja: 2009. november 14. (szombat), helyszíne Bácsalmás.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés