Kezdőlap
EUR: 357.3200; USD: 294.1600; CHF: 331.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Akácfákat loptak el egy vasútállomásról

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3018
Kalocsai rendőrök keresik azt a személyt, aki április 09.-én a dunapataji vasútállomás területén 4 db akácfát kivágott és elvitt, 500.000,-Ft. értékben. További rendőrségi hírek:
Ismeretlen tettes április 20. és 25. közötti időben, egy lajosmizsei bekerített udvarból, a nyitott kapun keresztül, ellopta az XRP-169 frsz.-ú. kéttengelyes, zöld színű, fémvázas, rétegelt lemezű lószállító utánfutót. A lopással okozott kár: 300.000,-Ft. Tegnap éjjel egy bosznia-hercegovinai állampolgár, az M5 autópálya 68-as kilométerénél lévő autóspihenőben parkoló autójából, alkalmi lopás módszerével 785.000,-Ft értékben Eurót, ékszert, illetve napszemüveget, valamint iratokat loptak el. Tegnapra virradóra ismeretlen tettes Izsák külterületén, épülőfélben levő ház kész tetőrészéről leszedte a rézlemezeket, valamint a rézcsatornát. A bűncselekménnyel okozott kár: 682.980,-Ft. Kalocsai rendőrök keresik azt a személyt, aki április 09.-én a dunapataji vasútállomás területén 4 db akácfát kivágott és elvitt, 500.000,-Ft. értékben. Egy kecskeméti nő tett feljelentést egy kecskeméti férfi ellen, aki április elején, a sértettől használatra kapott, Mazda 3 típusú személygépkocsit kérésre nem adta vissza, azzal sajátjaként rendelkezett, megkísérelte eladni. A bűncselekménnyel okozott kár: 3 millió Ft. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyén tegnap 1 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy nem rendelkezett a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, ezért visszairányításra került Szerbia területére. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyén, a vámvizsgálat során felfedésre került hogy egy szerb állampolgár tegnap este dohánycsempészet szabálysértést követett el. A szúrópróbaszerű ellenőrzés során a nőnél 20 doboz szerb zárjegyes cigaretta volt, melynek értéke: 10.411,-Ft.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés