Kezdőlap
EUR: 346.2500; USD: 293.0100; CHF: 321.9900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Az illegális határátlépők kedve nem lankad

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__2936
A bács-megyei rendőrfőkapitányság jelentései szerint a határrendészet munkatársai újabb és újabb illegális határátlépők próbálkozásaival kerülnek szemben. Íme a február 1-én kiadott jelentések: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Kelebia Vasúti határátkelőhelyén tegnap belépésre jelentkezett egy szerb állampolgár. Ellenőrzésekor kiderült, hogy a személlyel szemben Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. A személy visszairányításra került Szerbia területére.
Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett öt szerb állampolgár ellen, akik tegnap reggel kerültek elfogásra Bácsszentgyörgyön a buszállomáson, valamint a templom kertben. A tiltott határátlépést tegnap követték el befelé. A fentiek miatt előállításra, majd őrizetbe vételre kerültek. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyén belépésre jelentkezett egy szerb állampolgár tegnap délután egy személygépkocsi utasaként. Ellenőrzésekor az útlevélkezelő felfedte, hogy a Bács-Kiskun Megyei Bíróság BV csoportja a személy körözését rendelte el Csempészet és vámorgazdaság miatt kiszabott pénzbüntetés meg nem fizetése miatt. A személy elszállításra került a Kecskeméti BV intézetbe. Ugyanitt szintén tegnap egy szerb állampolgár belépésre jelentkezett, de az ellenőrzés során kiderült, hogy vele szemben Dánia beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Mivel a személy úti céljaként Ausztriát jelölte meg, s rendelkezett érvényes Osztrák tartózkodási engedéllyel, ezért a személy beléptetésre került. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyen tegnap egy szerb és egy horvát állampolgár belépésre jelentkezett. Ellenőrzéskor az útlevélkezelő megállapította, hogy velük szemben Magyarországra beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, helyszíni bírság be nem fizetése miatt. A személyek visszairányításra kerültek Szerbia területére. Tegnap egy szerb szerb állampolgárnál is kiderült a határon, hogy nem rendelkezik érvényes vízummal, ezért őt is visszairányították kollegáink Szerbia területére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés