Kezdőlap
EUR: 357.2500; USD: 294.2000; CHF: 331.5300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Bombariadó a Vörösmarty Általános Iskolában

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__2958
A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el közveszéllyel fenyegetés vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen, aki tegnap 07.40 perckor telefonon bejelentést tett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, miszerint a Kecskemét, Mátis Kálmán utcában lévő Vörösmarty Általános Iskolában bomba fog robbanni. A bejelentő bejelentését a Kecskemét, Rávágy tér 5. szám alatti nyilvános fülkéből tette. Az iskola kiürítése, átvizsgálása megtörtént, robbanóanyag, robbanószerkezet nem volt az épületben.
Lopás bűntett gyanúja miatt keressük azt az ismeretlen tettest, aki tegnap a reggeli órákban Kecskeméten, a Füzes utcában egy lakásból arany ékszereket lopott el, közel 1.000.000.Ft. értékben. 200 máza tűzifát lopott el ismeretlen 2007. decembere és 2008. február 27. közötti időben egy kecskeméti tanyáról. Az okozott kár.: 400.000-Ft. Nyomozás folyik az ellen az ismeretlen személy ellen, aki szerdára virradóra Kecskeméten a Kvarc utcai Lestár Péter Középiskola nyitott informatikai terméből elvitt egy Hitachi típusú projektort, megközelítőleg 500.000.Ft. értékben. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 35 éves pálmonostori férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy kedden az esti órákban egy petőfiszállási tanyából fűnyírót, ruhaneműket, háztartási felszerelési tárgyakat lopott el. Az okozott kár.: 230.000.Ft. Határrendészeti események: Tiltott határátlépést követett el egy 24 éves szerb állampolgár, akit a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség járőrei tegnap hajnalban egy igazoltatás során elfogtak. A szerb férfi az igazoltatás során magyarországi jogszerű tartózkodását igazolni nem tudta, elismerte, hogy tiltott határátlépést követett el.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés