Kezdőlap
EUR: 346.3800; USD: 292.4500; CHF: 321.9400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__16702
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Jövő vasárnap gyűjtés lesz a katolikus iskolák javára.

Február 22-én szombaton 14 órától farsangi bál lesz a hittanosoknak és szüleiknek a Helynökségen. Részletek a plakátokon.

Február 22-én szombaton este ifjúsági farsangi bál lesz a Helynökségen. Részletek a plakátokon.

A Piarista Általános Iskola alsó tagozata február 26-án szerdán reggel 8 órától szeretettel várja a következő tanévben első osztályt kezdő óvodás gyermekeket és szüleiket utolsó beiskolázási nyílt napjára. További részletek az iskola honlapján olvashatók.

Február 26-án szerdán 18 órakor a Piarista Gimnázium Dísztermében a KÉSZ szervezésében Soltész Miklós államtitkár fog előadást tartani. Részletek a plakátokon.

AVE-hétvége lesz elváltaknak, egyedül élőknek Baján. Részletek a plakátokon és a szórólapokon.

Március 9-én vasárnap fél 11-kor kommentált szentmise lesz templomunkban.

Munkaerő közvetítő iroda nyílt Kecskeméten megváltozott munkaképességűeknek. Részletek a plakátokon.

Plébániánk képviselőtestülete legutóbbi ülésén elfogadta a Főplébánia 2013. évi zárszámadását és 2014. évi költségvetését. Mindkettő megtekinthető a plébánia irodájában.

A Jó Pásztor Otthonban megüresedett két lakás. Jelentkezni az üres lakásokba lakónak a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában lehet.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés