Kezdőlap
EUR: 349.2500; USD: 318.7500; CHF: 328.2400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__17890
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Ma első vasárnap van, tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban kihelyezett kosárban a szegények megsegítésére.

Október hónapban minden nap rózsafűzért imádkozunk templomunkban 17:15 órakor.

Október 8-án szerdán 15 órakor nemzetfelajánló közös imádság lesz a Nagyboldogasszony Rózsakertben.

Október 8-án szerdán 16.30-kor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

Október 8-án szerdán 18 órakor szentmisével egybekötött imaest lesz a tiszta szerelemért. Részletek a plakátokon. 

Október 19-én vasárnap fél 11-kor érseki szentmise lesz templomunkban. Ezen a szentmisén fogja megáldani érsek atya a megyében megválasztott polgármestereket.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt új ifjúsági közösségünkbe, amely október 6-án, hétfőn este 6 órakor kezdődik. Találkozás a Nagytemplom főbejárata előtt.

Lelkigondozói szolgálat indult plébániánkon Sipos Zsolt diplomás lelkigondozó vezetésével. A szolgálat igénybevételére jelentkezni lehet a plakátokon jelzett időpontokban a plébánián.

Nagy szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének elmélyülni hitünk titkaiban a 2014/15-ös tanévben induló Szent György Népfőiskolán. A képzés egy éves, a tantárgyak nem vizsgakötelesek. A rendszeresen részt vett hallgatók a tanítási év végén oklevelet kapnak. Részvételi díj nincs. A képzés minden hétfőn délután 16.30-17.30 között lesz a Helynökségen. Az első alkalom november 3-án lesz. Jelentkezési lapok a plébánia irodájában igényelhetők.

Az utóbbi hetekben sok bosszúságot okoztak a templomunk környékén  rendkívüli módon elszaporodott galambok. Távoltartásukra galambriasztó rendszer kiépítését tervezzük. A rendszer kiépítésének költségeihez adományokat elfogadunk a plébánia irodáján és a sekrestyében. Adományaikat előre is köszönjük.

Új tagokat szeretettel várunk a ministráns és ifjúsági énekkari közösségünkbe! Jelentkezni a sekrestyében illetve az irodában lehet.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés