Kezdőlap
EUR: 349.2500; USD: 318.7500; CHF: 328.2400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__17935
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Jövő vasárnap gyűjtés lesz a missziók javára.

Október hónapban minden nap rózsafűzért imádkozunk templomunkban 17:15 órakor.

A Mária Társulat október zarándokútja 16-án, csütörtökön lesz Ipolytarnóc-Szécsény útvonalon. Indulás: reggel 7 órakor a volt-Domus parkolóból.

Október 18-án szombaton este 7 órakor az „Évszázadok muzsikája” hangversenysorozat Mali Katalin kecskeméti származású orgonaművész koncertjével folytatódik templomunkban. Belépés ingyenes, adományokat a Piarista templom orgonájára elfogadnak. 

 Október 19-én vasárnap fél 11-kor érseki szentmise lesz templomunkban. Ezen a szentmisén fogja megáldani érsek atya a megyében megválasztott polgármestereket

November 1-jén, Mindenszentek ünnepén, 14 órától sírszentelés lesz a köztemetőben. A sírszentelésre jelentkezni lehet a plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

November 2-án vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz az özvegyek megáldása templomunkban.

November 2-án vasárnap 15 órakor halottak napi szentmise lesz a Szentháromság temetőben. Részletek a plakátokon.

Lelkigondozói szolgálat indult plébániánkon Sipos Zsolt diplomás lelkigondozó vezetésével. A szolgálat igénybevételére jelentkezni lehet a plakátokon jelzett időpontokban a plébánián.

Nagy szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének elmélyülni hitünk titkaiban a 2014/15-ös tanévben induló Szent György Népfőiskolán. A képzés egy éves, a tantárgyak nem vizsgakötelesek. A rendszeresen részt vett hallgatók a tanítási év végén oklevelet kapnak. Részvételi díj nincs. A képzés minden hétfőn délután 16.30-17.30 között lesz a Helynökségen. Az első alkalom november 3-án lesz. Jelentkezési lapok a plébánia irodájában igényelhetők.

Az utóbbi hetekben sok bosszúságot okoztak a templomunk környékén  rendkívüli módon elszaporodott galambok. Távoltartásukra galambriasztó rendszer kiépítését tervezzük. A rendszer kiépítésének költségeihez adományokat elfogadunk a plébánia irodáján és a sekrestyében. Adományaikat előre is köszönjük.

A Jó Pásztor otthonban megüresedett egy lakás. Szeretettel várjuk azoknak az időseknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik szívesen laknának az otthonban.

Új tagokat szeretettel várunk a ministráns és ifjúsági énekkari közösségünkbe! Jelentkezni a sekrestyében illetve az irodában lehet.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés