Kezdőlap
EUR: 329.5600; USD: 296.1500; CHF: 301.3300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__18217
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Adventben minden hétköznap roráte misét végzünk reggel 6 órakor a 7 órai szentmise helyett. Templomunk hétköznapi miserendje adventben: reggel 6, 8 és este 6 órakor lesznek szentmisék. A vasárnapi miserend változatlan. Az adventi lelki készület lapjai és templomunk újságja elvihetők a kis asztalról.

Ma első vasárnap van, tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban kihelyezett kosárban a szegények megsegítésére.

December 8-án hétfőn 18 órától „Isten ereje az öröm” címmel imaestet szervez az Imádság Háza a Helynökségen Cseh Péter Mihály szekszárdi káplán vezetésével.

December 8-án, hétfőn 19 órai kezdettel Radics Sándor szervezésében jótékonysági hangverseny lesz templomunkban. Sztárvendég: Radics Gigi. Közreműködő vendégek: Radics Sándor cimbalomművész, Csík János és barátai, Farkas Béla prímás, Ifj. Sárközi Lajos hegedűművész, Inoka Markó trombitaművész, Schulzh Henrik szólóénekes. Belépőjegyek kaphatók a sekrestyében és a plébánián.

December 9-én kedden 10 órakor Mikulás műsor lesz a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek a Piarista Iskola dísztermében.

December 11-én csütörtökön 17 órakor a piarista iskolák jubileumi kórustalálkozós koncertje lesz a Piarista templomban. A koncertre a belépés díjtalan.

2015 januárjában időszakos kiállítás nyílik a piaristák 300 évéről a Cifra palotában. Kérjük, hogy akik az iskolához kötődő tárgyi emlékeket, fényképeket, dokumentumokat őriznek és azokat a kiállítás időtartamára kölcsönöznék, jelentkezzenek. További információk az iskola honlapján olvashatók.  

December 13-án este fél 7-kor zenés áhítat lesz a Barátok templomában.

December 14-én vasárnap fél 11-kor érseki szentmise lesz templomunkban.

December 20-án szombaton 18.30-kor Karácsonyi Léleksimogató koncert lesz a Barátok templomában. 

Templomunk ünnepi miserendje megtalálható a plakátokon.  

Közeledik az év vége. Kérjük, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházadójukat, tegyék meg a plébánia irodáján, vagy a sekrestyében!

Hirdetéseink plakátokon is olvashatók a bejáratoknál!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés