Kezdőlap
EUR: 329.5600; USD: 296.1500; CHF: 301.3300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__20596
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Szeptember 15-én, kedden 19 órakor Alpha-kurzus kezdődik a Helynökségen. A meghívók elvihetők a Korda könyvesboltból.

Szeptember 19-én, szombaton 10-12 óráig cönákulum lesz templomunkban.

Szeptember 20-án, vasárnap 9 órakor lesz a hittanosok tanévnyitó szentmiséje és Tóth Tibor atya újmiséje  templomunkban.

Szeptember 20-án vasárnap 15 órakor lesz a Szentháromság temető kápolnájának a búcsúi szentmiséje.

Szeptember 20-án vasárnap 15 órakor Szent Filoména szentmise és imaóra lesz a Barátok templomában.

Szeptember 27-én vasárnap 15 órakor érseki szentmise lesz templomunkban, utána Mindszenty József hercegprímás szobrának avatása és felszentelése lesz a templom előtt.

Október 4-én vasárnap lesz a jubiláns házasok megáldása templomunkban. Szeretettel várjuk a plébánia irodáján azoknak a jelentkezését, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

Október 4-én, vasárnap 15:30-kor Irgalom forrása közbenjáró imaszolgálat lesz templomunkban.

Október 10-én, szombaton egyházmegyei családtalálkozó lesz Kecskeméten a Szent Imre Iskolában. Előtte 9 órakor érseki szentmise lesz templomunkban.

Október 10-én, szombaton zarándoklat indul Máriavölgybe, Szlovákiába, melynek lelki vezetője Dr. Juhos Imre káplán atya lesz. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet a 4.000.- Ft-os részvételi díj befizetésével. Indulás reggel 5 órakor a volt Domus parkolóból.

Újra indul a Szent György Népfőiskola. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet a jelentkezési lap kitöltésével. Az első alkalom október 3-án, szombaton 9 órakor lesz Veni Sancte szentmise keretében templomunkban, majd ezt követi az első előadás sorozat.

A Bács-Kiskun Megyei Kórház Lelkigondozói Szolgálata önkéntes kórházi beteglátogatók jelentkezését várja. Aki indíttatást érez arra, hogy a kórházban betegek között szolgáljon, jelentkezzen a szolgálatra.

Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik még nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés