Kezdőlap
EUR: 328.8200; USD: 294.1100; CHF: 299.3500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__21241
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

November 13-án, pénteken 18 órától november 14-én, szombaton 18 óráig 24 órás dicsőítés lesz a Helynökségen.

 A Piarista Általános Iskola szeretettel hívja a leendő elsős gyermekeket és szüleiket beiskolázási rendezvényére november 13-án, pénteken 16.30-kor az intézmény dísztermébe. A játékdélután folyamán mód nyílik az iskolával, tanító nénikkel való ismerkedésre is. További információk az iskola honlapján olvashatók.

November 14-én 19 órai kezdettel az „Évszázadok Muzsikája” koncertsorozat keretében hangverseny lesz templomunkban. A belépés díjtalan, adományokat a Piarista Templom orgonájának felújítására elfogadnak.

November 15-én vasárnap Erzsébet kenyér osztás lesz templomunkban.

November 15-én, vasárnap Szent Filoména tiszteletére szentmise és szentségimádás lesz a Barátok templomában 15 órai kezdettel.

A Piarista Gimnázium szeretettel hívja az érdeklődő nyolcadikosokat és szüleiket november 16-án, hétfőn és 18-án, szerdán reggel 8 órai kezdettel nyílt tanítási napjaira, hogy megismerkedjenek az intézmény pedagógiai arculatával, katolikus értékrendjével. További információk az iskola honlapján olvashatók.

November 28-án, szombaton 14 órakor adventi koszorúkötés lesz a hittanosoknak és szüleiknek a Helynökségen.

December 5-én, szombaton 12.30-kor adventi ifjúsági lelki nap lesz templomunkban.

Közeledik az év vége. Kérjük, hogy akik még nem fizették be erre az évre egyházadójukat, tegyék meg a plébánia irodáján, vagy a sekrestyében!

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés