Kezdőlap
EUR: 328.8200; USD: 294.1100; CHF: 299.3500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__22023
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

A mai vasárnap a szentföldi keresztények megsegítésére gyűjtünk.

A Szent György Népfőiskola farsangi bált szervez január 30-án, szombaton 17 órától a Helynökségen. A belépő ára 3.000 Ft, mely tartalmazza az aperitifet, vacsorát, kávét és élő zenét. Jegyek a plébánia irodájában kaphatók. Tombola felajánlásokat szívesen fogadunk és mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

Január 31-én vasárnap „Irgalom forrása” közbenjáró imaszolgálat lesz templomunkban, melyen Kovács Ferenc soltvadkerti káplán atya fog szolgálni.  

Február 6-án, szombaton 19 órakor Keresztény Polgári Bál lesz a Három Gúnár Rendezvényházban. A rendezvény az utolsó magyar királykoronázás 100 éves évfordulója előtt tiszteleg, ezért a Magyar Korona Őrök lesznek a vendégek. Belépők igényelhetők a Máltai Szeretetszolgálatnál.

Február 7-én, vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a betegek kenetének kiszolgáltatása templomunkban.

Február 14-én vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz a házasok megáldása templomunkban a Házasság Hetéhez kapcsolódóan. A szentmisén a Kalocsa Kamarakórus fog énekelni. Szeretettel várunk mindenkit, aki egyházi házasságban él.

Február 14-én Szent Filoména tiszteletére szentmise és imaóra lesz 3 órakor a Barátok templomában.

A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola állást hirdet 2 fő tanítói és 1 fő pedagógiai asszisztensi munkakör betöltésére. A pályázatok beadási határideje január 31.

A 20 éves Szent Imre Iskola 2016-os asztali naptára kapható a sekrestyében.

 

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés