Kezdőlap
EUR: 357.3200; USD: 294.1600; CHF: 331.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Elfogták a besurranó tolvajokat

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3021
Bajai rendőrök őrizetbe vettek egy 19 éves bácsalmási férfit, valamint egy 18 éves felsőszentiváni nőt, akik a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy hétfőn besurrantak egy bajai nyitott lakásba, és onnan 178.000,-Ft. készpénzt vittek el, valamint ugyanezzel a módszerrel bementek egy másik bajai nyitott lakásba is, és onnan 5.500,-Ft. készpénzt loptak el. Határrendészeti hírek:
Határrendész kollegáink is őrizetbe vettek egy szerb állampolgárt, akinek ellenőrzésekor derült ki, hogy a német tartózkodási engedélye hamisított. A férfi ellen bűntető eljárás indult. Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség Tompa Közúti és Vasúti Határátkelőhelyén tegnap 1 horvát és 2 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy egyikük ellen Finnország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, a másik két személy pedig nem rendelkezett a beutazáshoz szükséges érvényes magyar vízummal.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés