Kezdőlap
EUR: 361.2000; USD: 302.9700; CHF: 334.1100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Elfogták a kiskunhalasi férfi támadóit

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3095
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság korábban csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt elrendelt nyomozás kapcsán őrizetbe vett egy 32 éves kiskőrösi férfit, és egy 32 éves és egy 25 éves kiskunhalasi férfit, akik a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy hétfőn délután Kiskunhalason a Halasvár kávézó teraszán különböző kéziszerszámokkal nekitámadtak egy kiskunhalasi férfinek és a vele tartózkodó személyeknek.
A teraszon összeverekedtek, mely során a kávézó teraszát, ablakait, berendezési tárgyait összetörték, megrongálták. További rendőrségi hírek: Ismeretlen tettes tegnap este egy kiskunfélegyházi tanya nyitott udvarán, nyitott állapotban indítókulccsal parkoló, JTL-096 forgalmi rendszámú Skoda Fabia típusú személygépkocsit ellopta, kb. 2.500.000,-Ft. értékben. A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 46 éves tiszakécskei nőt, mivel ellene a Budapesti IV. és XV. kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyén tegnap 6 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük a Magyar hatóságok beutazási-és tartózkodási tilalmat rendeltek el Schengen egész területére, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés