Kezdőlap
EUR: 345.3600; USD: 293.3500; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Fatolvajok veszélyeztetik a védett tölgyerdőt

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3055
A Kalocsa Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el természetkárosítás bűntett gyanúja miatt a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának feljelentése alapján, ismeretlen tettes ellen, aki Szakmáron az Öregcsertő-csornapusztai lőtér melletti fokozottan védett tölgyerdőből, több alkalommal jelentős mennyiségű fát lopott el, kb. 173.000.-Ft értékben. További események:
Ismeretlen tettes tegnap bement egy kecskeméti lakásba, és onnan elvitt arany ékszereket, laptopot és 10.000.-Ft készpénzt, összesen 250.000.-Ft értékben. Tegnap délután egy kecskeméti tanyán lévő szerszámosból elloptak 6db alumínium ajtót tokostól, összesen 350.000.-Ft értékben. Kiskőrösi kollegáink keresik azt az egyelőre ismeretlen tettest, aki csütörtök reggelre betört egy soltvadkerti Kft. területére, és onnan 2 db önjáró fűnyírót, rotációskapát, és üzemanyagot lopott el, összesen 1.500.000.-Ft kárt okozva. Ismeretlen tettes tegnap reggelre egy harkakötönyi lakos, Kiskunhalas, Alsószállás pusztán lévő, bekerítetlen kacsatelepéről alumínium lemezeket, flexet, továbbá egy hidrofort vitt el 1.000.000.-Ft értékben. Kedd reggelre ismeretlen tettes az ajtót befeszítve behatolt Kiskunfélegyházán, a volt Aranypáva Fürdőszálló egyik raktárhelyiségébe, és onnan alumínium sátorvázakat és hozzájuk tartozó textilponyvákat vitt el. Az okozott kár összesen kb. 280.000.-Ft. A Kunszentmiklós Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, csalás bűntett gyanúja miatt egy 27 éves dömsödi nő feljelentése alapján egy férfi ellen, aki április 28.-án Kiskunfélegyházán, egy áruház előtti parkolóban eladott egy Audi 100 típusú személygépkocsit a nőnek. A jármű átíratásánál kiderült, hogy az nem a férfi tulajdona, illetve elidegenítési tilalom van bejegyezve, mert a forgalmi engedély szerinti tulajdonosnál végrehajtás alatt áll. Az okozott kár 900.000.-Ft.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés