Kezdőlap
EUR: 361.2000; USD: 302.9700; CHF: 334.1100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Fegyver és lőszerek a mélykúti házban

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3063
Egy 25 éves mélykúti férfi lakásában, házkutatás során találtak és lefoglaltak 1 darab kispuskát a hozzávaló 3 db lőszerrel. További rendőrségi hírek:
Ismeretlen tettes csütörtökről péntekre virradóra egy kunszállási lakóház nyári konyhájából, valamint teraszáról 3 darab motoros permetezőgépet lopott el összesen 260 000 forint értékben. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyén tegnap egy bolgár és egy szerb állampolgár jelentkezett kilépésre, ellenőrzésük során az útlevélkezelő megállapította, hogy az egyikkel szemben Magyarországra, a másikkal szemben Schengen egész területére beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, így mindkettőt kiléptették. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyén tegnap 2 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy nem rendelkeznek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, így visszairányították őket Szerbia területére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés