Kezdőlap
EUR: 362.5800; USD: 311.0700; CHF: 335.6000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Folyadékkal rongáltak meg egy gépkocsit

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3007
Hétfőn este egy bajai lakóház előtt parkoló VW Passat személygépkocsit ismeretlen eredetű folyadékkal leöntöttek, melynek során 1millió Ft rongálási kár keletkezett. További rendőrségi hírek:
Ismeretlen tettes tegnap reggelre egy kecskeméti Kft. udvarának a kerítését felfeszítette, majd 300.000,-Ft értékben tárcsalapokat vitt el. Kecskemét Rendőrkapitányság nyomozást indított csalás bűntett gyanúja miatt egy kecskeméti Kft. képviselőjének feljelentése alapján egy fuvarozó Bt. és egy KFT. képviselői ellen, akik egy nemzetközi börze adatbázisának tagjaiként ajánlatot tettek és tovább értékesítették egy Szlovák fuvarozási cégnek, aki ezáltal jogosulatlanul jutott a feljelentő cég megbizásához. A szállitást nem teljesítették és a feljelentőnek 1.987.871,-Ft értékben kárt okoztak. Egy kalocsai Kft. biztonsági őre tett bejelentést ismeretlen tettes ellen, aki tegnap éjjel Kalocsán, a Kft. szomszédságában található másik Kft. telephelyére, a kerítésen átmászva bement, és onnan 5 db kályhát, valamint 7 db koracél tálcát lopott el. Az okozott kár: 284.000,-Ft. Határrendészeti események: Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség hétfőn eljárást kezdeményezett egy szerb állampolgár ellen, aki tiltott határátlépést követett el. Előállításra került, majd ezt követően idegenrendészeti őrizetbe vételére került sor a Bács-Kiskun Megyei RFK Kiskunhalasi Őrzött Szállásán. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti határátkelőhelyén tegnap 5 szerb és 1 bosnyák állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, vagy ellenük beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el a schengeni országok területére. Ezért a személyek visszairányításra kerültek Szerbia területére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés