Kezdőlap
EUR: 362.5800; USD: 311.0700; CHF: 335.6000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Gránátot találtak Fülöpjakab külterületén

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3011
Tegnap délelőtt 10:00 órakor Fülöpjakab külterületén egy tanya melletti erdős területen egy kb. 30 cm hosszú 8 cm átmérőjű második világháborús gránátot találtak. A gránátot körbekerítették, megjelölték, majd a tűzszerészeket intézkednek a gránát elszállításáról. Határrendészeti hírek:
Tegnap előtt egy szerb állampolgár Tiltott Határátlépés szabálysértést követett el. A férfi BKMRFK kiskunhalasi őrzött szállására lett szállítva. A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség Tompa Közúti Határátkelőhelyén tegnap 3 szerb és 1 horvát állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy a személyek ellen Magyarországra beutazás és tartózkodási tilalmat rendeltek el. Tegnap délután lakossági bejelentés érkezett egy kelebiai nőtől, miszerint a lánya és a náluk vendégeskedő 4 gyermekkorú sétálás közben áttévedtek Szerbiába. A Szerbiai részen a keresett személyeket megtalálták, és 19.00 órakor Tompa Közúti Határátkelőhelyen átadták szüleiknek.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés