Kezdőlap
EUR: 361.2000; USD: 302.9700; CHF: 334.1100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Halálos baleset - útárokba pördült kocsijával

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3067
Vasárnap 03.00 óra körüli időben egy 34 éves ágasegyházi férfi a tulajdonát képező Mercedes típusú személygépkocsival közlekedett Solt külterületén, az 53-as számú főúton, Kiskőrös felől Solt irányba. A fenti út 9.000 méterénél egy balra ívelő útkanyarulatban - feltehetően a járműve sebességének nem megfelelő megválasztása miatt- átsodródott a bal oldali forgalmi sávba, lehajtott az útárokba, többször megpördült, majd a baloldali útárokban állt meg. A baleset során a férfi a személygépkocsiból kiesett és a jobb oldali útárokba esve elhalálozott.
További rendőrségi hírek: Ismeretlen tettes vasárnap délelőtt egy kecskeméti lakás nyitott melléképületéből 1 db. fűnyírót, 1 db. benzines fűkaszát, és 1 db rotációs kapát lopott el, kb. 300.000,-Ft. értékben. A rongálással okozott kár kb. 10.000,-Ft. Tegnapra virradóra egy német állampolgár Bugac, nagybugaci tanyájának melléképületéből egy fűnyírót, valamint lószerszámokat vitt el valaki, kb. 320.000,-Ft. értékben. Május 31. és június 01. közötti időben egy kiskunfélegyházi orvosi rendelőintézet területen található, használaton kívüli épületből, feltehetőleg a nyitott ablakon keresztül, lefolyó szifonokat, csapokat, kilincseket, zártakaró lemezeket loptak el, továbbá több mosdókagylót összetört az egyelőre ismeretlen tettes. A lopással okozott kár kb. 500.000,-Ft, a rongálási kár is kb. ugyanennyi. Rendőrök őrizetbe vettek egy 30 éves bajai férfit, aki ellen a Baja Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki. Hercegszántó és Kelebia Határrendészeti Kirendeltségek közúti határátkelőhelyein tegnap 6 Szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy velük szemben, Dánia, Olaszország, vagy Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, vagy tartózkodási engedéllyel, egyikük ellen pedig Ausztria körözést adott ki.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés