Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Halálos balesetek a közutakon

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3092
Tegnap 05.15 órakor Kiskunfélegyháza külterületén a 5402 számú úton közlekedett Kiskunfélegyháza irányából Jászszentlászló felé egy 23 éves szanki férfi az általa vezetett Volkswagen Jetta típusú személygépkocsival. Haladása során az út 15.500 méterénél feltehetően ittasságából eredően egy egyenes útszakaszon elvesztette járműve felett az uralmát, lesodródott a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba, ahol a jármű többször megpördült és az úttestre visszatérve a tetején állt meg.
A jármű ezután kigyulladt és teljesen kiégett. A baleset következtében a járműben utazó 22 éves jászszentlászlói férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A jármű vezetője és utasa, egy 22 éves soltvadkerti nő nyolc belüli könnyű sérülést szenvedtek. Az anyagi kár 4.000.000,-Ft. A gépkocsi vezetője őrizetbe került. Vasárnap 17.15 órakor Kecskemét lakott területén kívül, az 54. számú főútvonal és az M5 autópálya kereszteződésében egy 22 éves tabdi férfi, az általa vezetett Ford Transit típusú tehergépkocsival közlekedett az M5 autópálya Szeged felöli kihajtójából, az 54. számú főútvonal felé. Az útkereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az ott kihelyezett Elsőbbségadás kötelező! jelzőtáblát, és a kereszteződésbe egyenesen behaladt, melynek következtében összeütközött a neki balról, Jakabszállás irányából érkező 22 éves dánszentmiklósi férfi által vezetett Lada típusú személygépkocsival. A baleset során a Lada személygépkocsi jobb első utasa, egy 54 éves dánszentmiklósi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A személygépkocsi vezetője nyolc napon belül gyógyuló, míg a hátsó utasa egy 57 éves dánszentmiklósi nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A tehergépkocsi vezetője, valamint a jármű jobb első utasa, egy 26 éves kiskunhalasi nő, a középső utas, egy 22 éves szegedi férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés