Kezdőlap
EUR: 346.2500; USD: 293.0100; CHF: 321.9900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Ittasan okozott balesetett egy motoros

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3054
Elfogtak és őrizetbe vettek egy 28 éves hajósi férfit, aki tegnap úgy közlekedett az általa vezetett Simson segédmotor-kerékpárral Hajós belterületén, hogy közlekedési balesetet okozott. A férfi az ütközés következtében könnyű sérülést szenvedett, az alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították, hogy őt a Kalocsa Városi Bíróság a járművezetéstől eltiltotta, ezért a szabálysértési őrizetbe került. További rendőrségi hírek:
Szintén őrizetbe került egy 21 éves tiszakécskei lakos, román állampolgárságú férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 18.-án éjjel, Tiszakécskén egy söröző teraszán, zseblopás módszerével elvette egy tiszakécskei férfi tárcáját, a benne lévő személyi okmányokkal és 7.000.-Ft készpénzzel. A lopást követően az elkövető, tiszakécskei férfi társával egy bankjegykiadó automatából 100.000.- Ft készpénzt kívánt felvenni, azonban a hibás PIN kód miatt, ez nem sikerült. Tegnap egy fő szerb állampolgár követett el tiltott határsértést, akit a szolgálatban lévő járőrök igazoltattak Kelebián. A jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállítottuk. Hercegszántó és Kelebia Határrendészeti Kirendeltségek közúti határátkelőhelyein tegnap 9 Szerb, 1 Palesztin és 1 bosnyák állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy velük szemben Magyarország, Németország, vagy Ausztria beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés