Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Kiskorú társával bántalmazott egy férfit fillérekért

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3098
Őrizetbe került egy 37 éves jánoshalmi férfi, aki azzal gyanúsítható, hogy június 22.-én 22.00 óra körüli időben egy fiatalkorú társával együtt megjelent a sértett 37 éves férfi jánoshalmi házánál, ahol bántalmazással fenyegetőzve pénzt követelt tőle. A férfi a fenyegetés hatására 2.500.-Ft készpénzt adott át. Június 24.-én a gyanúsított a sértettet ismét veréssel fenyegette, majd elvett tőle 700.-Ft készpénzét. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben. További rendőrségi hírek:
Rablás bűntett gyanúja miatt keressük azt az ismeretlen tettest, aki tegnap hajnalban egy Kömpöci tanyán egyedül tartózkodó 57 éves férfit bántalmazott, majd megkötözte, és ezt követően a lakásból arany ékszereket lopott el, megközelítőleg 250.000.-Ft értékben. A bántalmazás során a sértett férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Őrizetbe vettek kecskeméti rendőrök egy 32 éves férfit, helyi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 26. és május 27. közötti időben a sértett Szent István krt.-i házához tartozó garázsból kerékpárokat, horgász felszerelést, szendvicssütőt, játékokat, valamint élelmiszereket lopott el, közel 150.000 Ft értékben. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában egy szerb állampolgár került visszairányításra, Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzése során az útlevélkezelő megállapította, hogy a szerb állampolgárral szemben Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés