Kezdőlap
EUR: 362.5800; USD: 311.0700; CHF: 335.6000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Mindent, ami csak mozdítható...

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__2938
Ismeretlen tettes szombatról vasárnapra virradóra Dusnokon egy családi ház előtt parkoló tehergépkocsinak a platójáról ellopott egy betonsimító gépet 350.000 Ft értékben.
További rendőrségi hírek a megyéből: A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, aki február 4. és február 5. közötti időben Soltvadkerten a Kossuth Lajos téren található üzletből ruhaneműket lopott el 400.000 Ft értékben. Rongálás bűntett gyanúja miatt keressük azt a személyt, aki még 2007. november 27. és 2008. február 5. közötti időben megrongálta a Szalkszentmárton külterületén, 5 méter magasan húzódó optikai kábelt és ezzel 1.100.000 Ft kárt okozott. A Bajai Rendőrkapitányság a közigazgatási eljárás szabályai szerint vizsgálatot folytat egy 61 éves bácsalmási férfi rendkívüli halála ügyében, akit a lakóházához tartozó fészerben holtan, felakasztva találtak. A lefolytatott helyszíni és halottszemle során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság a közigazgatási eljárás keretében vizsgálatot folytat egy Kiskőrös külterületén, egy nádas-sásos területen talált emberi maradványok ügyében. A helyszíni eljárás során megállapítást nyert, hogy az elhunyt személy egy 63 éves kelebiai férfi, akinek körözését a Kiskőrös RK. még 2006-ban, eltűnés miatt rendelte el. A lefolytatott helyszíni és halottszemle során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Közigazgatási eljárás szabályai szerint folyik vizsgálat egy 58 éves tassi férfi rendkívüli halálesete ügyében, akit lakásában holtan találtak. A lefolytatott helyszíni és halottszemle során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 55 éves kecskeméti férfit, aki ellen a Kecskeméti Városi Bíróság elfogató parancsot bocsátott ki. Őrizetbe került egy 48 éves dunapataji lakos is, aki azzal gyanúsítható, hogy még január 7-én tettleg bántalmazott egy 50 éves nőt, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a bántalmazás módja miatt alkalmas lett volna súlyosabb sérülések okozására is.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés