Kezdőlap
EUR: 369.0300; USD: 314.7100; CHF: 345.1500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Missziós szerepet is betölt a Korda Könyvesbolt

Sokféle vallási kegytárgy is kapható az üzletben

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__4288
1993 óta működik a Barátok temploma mellett a Korda Könyv Kegytárgy -és Papír - írószer üzletünk, amely missziós céllal is működik - tájékoztatta honlapunkat Bujdosó Gabriella a helyiséget fenntartó Jézus Szíve Társaság képviselője.
Tulajdonképpen egy (kultur)missziós tevékenységet folytatunk, mert nemcsak a templomba várjuk az embereket, hanem a könyvesbolt által kimegyünk közéjük, és igyekszünk közvetíteni számukra a kultúrát és a hitet. Főként vallási, kulturális, és egyetemes emberi értékeket hordozó kiadványokat forgalmazunk, melyek mindig aktuálisak lehetnek, hiszen a keresztény világnézetet képviselik és erősítik az emberek hitéletét is. Mindenkinek szüksége van megfelelő lelki táplálékra, mi ehhez próbálunk hozzájárulni a magunk eszközeivel. Jelenleg is gazdag kínálattal várjuk kedves vásárlóinkat. A teljesség igénye nélkül találhatóak az üzletünkben különböző kiadóktól imakönyvek, hittankönyvek, lelkiségi irodalom, ifjúsági regények, és kötelező olvasmányok egyaránt. Kegytárgyaink közül megemlíteném a szentképeinket, az ikonjainkat, a rózsafüzéreket, és a képeslapjainkat. A korral haladva mi is árusítunk cd –ket, videókat, illetve esküvői vagy más célú feszületeket és szobrokat is. Mivel papír-írószer üzletként is funkcionálunk iskolai, irodai papíráruval és felszereléssel is állunk kedves vevőink rendelkezésére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés