Kezdőlap
EUR: 360.6300; USD: 298.9800; CHF: 335.3700
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Most ál-kábeltévések raboltak ki egy nyugdíjast

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3016
Ismeretlen tettes csütörtök reggelre egy lajosmizsei tanya udvarából, az ott nyitott állapotban lévő konténerből ellopott 1 db. Sthill motoros fűrészt, 1 db. motoros fűnyírót, 1 db Honda típusú motoros kapát. A lopással okozott kár kb. 370.000,-Ft., a rongálási kár kb. 3.000,-Ft. További rendőrségi hírek:
Tegnap este egy 68 éves apostagi nő lakásánál, magukat kábeltévé szerelőnek kiadva, megjelent 3 személy, a figyelmét elterelve, a lakásának szobájában lévő szekrényéből ellopták 870.000,-Ft. készpénzét, valamint kb. 400.000,-Ft. értékű arany ékszereit. Szabálysértési őrizetbe került egy 18 éves ácsi férfi, aki tegnap Kecskemét belterületén úgy közlekedett egy személygépkocsival, hogy őt a Komáromi Rk. a járművezetéstől eltiltotta. Rendőrök őrizetbe vettek egy 51 éves bajai férfit is, aki ellen a Baja Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Határrendészeti esemény: Kelebia és Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség közúti határátkelőhelyein, a tegnapi napon 5 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal és tartózkodási engedéllyel, így visszairányításra kerültek Szerbia területére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés