Kezdőlap
EUR: 361.2000; USD: 302.9700; CHF: 334.1100
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Nagy összeg rövid lejáratra

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__2996
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság csalás bűntett gyanúja folytat nyomozást egy 47 éves kiskunhalasi nő ellen, akinek a feljelentő ez év januárjában 4.400.000.-Ft-ot adott kölcsön, erről szerződést kötöttek, mely szerint azt a kölcsönkérő nő február 08-ig visszafizeti. A kötelezettségének nem tett eleget, és a fedezetként bemutatott nagy értékű hímzőgépet sem adta át a feljelentőnek.
A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, aki április 4. és április 9. közötti időben Tázláron egy Soltvadkerti utcai házból 500 l kenőolajat lopott el 600.000.-Ft értékben. Keddről szerdára virradóra Bócsán a Kecskeméti úton lévő Autóbontó bekerített telephelyéről ismeretlen tettes elvitt egy szürke színű, forgalmi rendszám nélküli Mitschubischi L 200 típusú terepjárót 6.000.000.-Ft értékben. Lopás bűntett gyanúja miatt keressük azt az ismeretlen tettest, aki tegnap a délelőtti órákban Baján egy Poker Clubban az egyik játékgép ún. pénzbehúzó kasszáját feltörte, melynek segítségével 220.000.-Ft készpénzt vett ki a gépből. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában egy horvát állampolgár került visszairányításra, Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzése során az útlevélkezelő megállapította, hogy vele szemben Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Elfogásra került egy montenegroi férfi is, akit tegnap a Kelebia Határrendészeti kirendeltség járőrei Kelebia belterületén igazoltattak, ennek során került megállapításra, hogy a montenegroi férfi jogszerűtlenül tartózkodik Magyarországon, korábban tiltott határátlépést követett el.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés