Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Nőt bántalmaztak mobiltelefonjáért

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3014
Kiskunhalas Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy 52 éves kiskunhalasi nő feljelentése alapján, egy 34 éves kiskunhalasi férfi ellen, aki szombaton a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement a nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte, majd a telefon megszerzése érdekében a nőt ütlegelni kezdte, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő mobiltelefont elvette kb. 5.000,-Ft értékben, majd a helyszínről ismeretlen helyre távozott. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést - orrcsont törést - szenvedett. További hirek:
Kiskunfélegyháza Rendőrkapitányság eltiltás hatálya alatti vezetés miatt, szabálysértési őrizetbe vett egy 31 éves szegedi férfit, aki Kiskunfélegyházán közlekedett egy személygépkocsival úgy, hogy őt Makó Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa közúti Határátkelőhelyén tegnap 1 szerb állampolgár ellenőrzése során került megállapításra, hogy a személy ellen beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el helyszíni bírság meg nem fizetése miatt, valamint 1 szerb állampolgár útlevele rongált, ellenőrzésre alkalmatlan volt. Így visszairányításra kerültek Szerbia területére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés