Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Őrizetbe vették a WC-jét felgyújtó férfit

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3093
Őrizetbe vettek rendőrök egy 48 éves hajléktalan férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombaton este egy kecskeméti nő tanyájának végében lévő faépítésű udvari WC-t szándékosan felgyújtotta, mely teljes egészében leégett. A tűz továbbterjedését a tulajdonos és annak szomszédjai akadályozták meg. A szándékosan okozott tűzgyújtás közvetlenül veszélyeztette a mellette lévő lakóépületet. További rendőrségi hírek:
Ismeretlen tettes vasárnap reggelre egy Kecskemét, úrihegyi lakóházból számítógépet, monitort és hangfalakat lopott el, 230.000,-Ft értékben. Péntek és vasárnap délelőtt közötti időben kifeszítették az ajtaját egy lakiteleki családi háznak, és onnan 100.000,-Ft készpénzt, 500 â?Ź-t, 8 darab órát, arany ékszereket és egy Stihll fűrészt loptak el, összesen 1.230.000,-Ft értékben. Ismeretlen tettes vasárnapra virradóra egy kunszállási családi házból ékszereket és készpénzt lopott el összesen 550.000,-Ft értékben. Kelebia Határrendészeti kirendeltség eljárást kezdeményezett 4 koszovói állampolgár ellen, akik tegnap Kelebia külterületén tiltott határátlépést követtek el befelé. Elfogásuk Kelebia belterületén történt. A személyek menekült státusz iránti kérelmet nyújtottak be. Hercegszántó és Kelebia Határrendészeti Kirendeltségek közúti határátkelőhelyein tegnap 3 szerb és 1 horvát állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy 1 személy ellen az Osztrák hatóságok beutazási-és tartózkodási tilalmat rendelt el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, 1 fő pedig túltartózkodott Schengeni területen, 1 személy ellen pedig Ausztria adott ki körözést.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés