Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Pincéjében lett öngyilkos

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__2956
A Kecskeméti Rendőrkapitányság a közigazgatási eljárás szabályai szerint vizsgálatot folytat egy 36 éves kecskeméti férfi rendkívüli halálesete ügyében, akit tegnap lakásának pincéjében holtan, felakasztva találtak. A szemle során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel.
Tegnap este Kecskeméten a Szent István körúton egy Mercedes típusú tehergépkocsiból lopott el ismeretlen egy pénzkazettát, benne 800.000.-Ft készpénzzel. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában két szerb állampolgár került visszairányításra, Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzésük során az útlevélkezelő megállapította, hogy egyikük sem rendelkezik a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal. Visszairányításra került az a szerb állampolgár is, akivel szemben Magyarország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés