Kezdőlap
EUR: 335.0900; USD: 302.1000; CHF: 310.9900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__21945
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Az idei hagyományos Ökumenikus Imahét január 18-23 közt kerül megrendezésre. A közös imák 17 órakor kezdőnek a Piarista Templomban. Részletes program a hirdetőtáblán.

Február 22-én az eddigiektől elérően pénteken (!) tartja a Nyolc Boldogság Közösség az idei és első imaestjét a kápolnában 18.00-tól.

Február 24-én jövő vasárnap ismét vendégünk lesz Rozmaring!

A jövő vasárnap országos gyűjtést szervez a MKPK üldözött közel keleti keresztények megsegítésére. (MKPK körlevél a hirdetőtáblán is olvasható)

A hagyományos a Keresztény-Polgári Bál 2016. február 6-án (szombaton) 19 órai kezdettel. Belépők igényelhetők a Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportjánál.

A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola állást hirdet 2 fő tanítói és 1 fő pedagógiai asszisztensi munkakör betöltésére. A pályázatok beadási határideje január 31.

Hagyományos Plébániai Farsangi bálunk január 30-án 18.00-tól a Nagyteremben kerül megrendezésre.

Az október 23-28. római zarándoklat férőhelyei az előzetes jelentkezések alapján beteltek, jelenleg várólistára lehet jelentkezni. Az előleget a hét folyamán kérjük befizetni. Előleget csak az előzetesen regisztrálóktól fogadunk el a héten. A héten meg nem erősített helyeket ezután a várólistán lévők közt jelentkezési sorrendben osszuk szét!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés