Kezdőlap
EUR: 328.8200; USD: 294.1100; CHF: 299.3500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__22165
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Kedd:Gyertyaszentelő boldogasszony

Szerda: Szent Balázs püspök

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Február 2-án kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén este 6 órakor tartunk szentmisét, gyertyaszenteléssel.

Szintén kedd este a képviselő testület ülésére kerül sor a tanácsteremben (a szentmise után).

A szokásos keddi plébánia takarításhoz újabb önkénteseket várunk! A reggeli szentmise után várja a jelentkezőket Robi atya anyukája! J

Szerdán Szent Balázs püspök ünnepén a mise után „Balázs-áldást” adunk. A következő vasárnap a misék után szintén lehetőség lesz áldást kérni!

Az idei évben is megrendezésre kerül a „Házasság Hete” február 6. és 14. közt. Változatos ökumenikus programsorozat nem csak házasoknak! Részletes programfüzet az előtérből elvihető. A programok közül szívből ajánljuk: Február 6. 16.00-tól Séta a családokért a Vasútkerttől a Megyei könyvtárig, ahol további programokkal várják az érdeklődőket. Ismét lesz „Szerelmi Kalandtúra” és Flachmob a Piacon valamit „Szerelem Íze” vacsoraest az aranyhomok étteremben.  Február 14-én a szentmiséken a házaspárok megáldására kerül sor.  Részletek és további programok a parazskozpont.hu honlapon és a programfüzetben!

Az október 23-28. római zarándoklatra az előleg befizetések és lemondások után néhány szabad hely még van! Érdeklődni Takács és Kutasi Gábornál lehet!

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés