Kezdőlap
EUR: 329.5600; USD: 296.1500; CHF: 301.3300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__22473
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Péter Apostol Székfoglalása

Szerda:Szent Mátyás apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

A Szentcsalád Plébánia képviselőtestülete által elfogadott 2015. évi zárszámadása, 2016. évi költségvetése elkészült, az irodában még a héten megtekinthető.

Február 22-én hétfőn ismét a Baba – Mama klubba várjuk az érintett korosztályt 9 órától.

Egyházközségünk nagyböjti lelkigyakorlatát február 22-23-24-én (hétfő-kedd-szerda) este 18.00-tól szentmise keretében tartjuk Kara Nándor tornyosi plébános vezetésével. Témák: 1. nap A bűn őrültsége Isten utáni vágyódás. 2. nap Milyen is az irgalmas Atya? 3. nap Megbocsájtok.

Február 25-én csütörtökön ismét filmklubunk várja az érdeklődőket. A „Bárcsak” című filmet vetítjük.

Gyónási lehetőséga lelkigyakorlatos szentmisék előtti órában lesz. Az adventi időszakhoz hasonlóan kérjük, hogy ne halasszátok az ünnepi szentgyónásotokat az ”utolsó percre”.

A Szent Imre Óvoda kéri hirdetni: Március 8-án kedden a Szent Imre utcai épületben 9-én szerdán pedig a Teleki utcai épületben tartanak nyílt napot. Tájékoztató szülői értekezletet március 9-én szerdán 16 órától a szent Imre utcai óvoda tornatermében lesz. Plakát a hirdetőtáblán!

Ahogy tapasztaljátok hétről hétre, a nagyterem hangosító eszközei, hangszórói nem működnek hibátlanul, egyre nehezebb érteni, torzít stb. . A képviselőtestület a rendszer cseréje mellett döntött. A beruházás nagy anyagi terhet jelent. Ha módotokban áll, kérjük támogassátok. Az irodában lehetőség van „hangjegyek” vásárlására, amelynek bevételét erre fordítjuk.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés