Kezdőlap
EUR: 328.8200; USD: 294.1100; CHF: 299.3500
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__22557
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia plébánosa Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Most vasárnapi perselyadományaitokat, továbbítjuk, hogy a Püspök Kar a katolikus iskolák fenntartására fordítsa.

Március 1-én kedden 19.00-tól képviselőtestületi ülést tartunk, szeretettel várom az érintetteket!

Nagy László Adrián budapesti orgonaművész nagyböjti Bach-hangversenye lesz a Barátok Templomában. Márc. 2-án szerdán 18 órakor. 

Ökumenikusvilág-imanapra hívnak Bennünket a Református Újkollégium dísztermébe, 2016. március 4. 16.30-ra. A tematikus imanap idei témája Kuba.

A Szent Imre Óvoda kéri hirdetni: Március 8-án kedden a Szent Imre utcai épületben 9-én szerdán pedig a Teleki utcai épületben tartanak nyílt napot. Tájékoztató szülői értekezletet március 9-én szerdán 16 órától a szent Imre utcai óvoda tornatermében lesz. Plakát a hirdetőtáblán!

Ahogy tapasztaltátok hétről hétre, a nagyterem hangosító eszközei, hangszórói nem működnek hibátlanul. A képviselőtestület a rendszer cseréje mellett döntött. Ha módotokban áll, kérjük támogassátok. Az irodában lehetőség van „hangjegyek” vásárlására, amelynek bevételét erre fordítjuk.

Adóbevallásotok készítésekor, a felajánlható 1+1% kapcsán, figyelmetekbe ajánljuk alapítványainkat, illetve a Katolikus Egyház 0011-es (már megszokott) technikai számát.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés