Kezdőlap
EUR: 344.8900; USD: 292.9700; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__19311
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei: Csütörtök: Szent Adalbert püspök és vértanú

Szombat: Szent Márk evangélista

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

Ma az esti szentmise után ki kell palolni az egész Nagytermet, mert megkezdődik a festés. Ehhez kérném a segítségeteket, aki tud, kérem az esti mise után segítsen a pakolásban!

Április 23.-án, csütörtökön 19:00 órától lesz Plébániánkon a filmklub következő vetítése. A film ezúttal a “Leharcolt oroszlánok” című alkotás lesz. Egy kedves, de tartalmas film a hit lényegéről és a maradandó emberi értékekről. További részletek a hirdetőtáblán található plakáton.

Ugyanezen a napon Plébániánk vendége lesz két fiatal, akik Taizében önkéntesek, a 6 órás ifihittan ezért nyitott lesz mindenki számára.

Április 25-én zarándoklatot szerezünk Szegedre, lehet még jelentkezni, az irodában.

Kedden 19 órára várom a Képviselőtestület tagjait.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés