Kezdőlap
EUR: 356.8100; USD: 293.0700; CHF: 331.1900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Szóváltás erőszakkal és lopással

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3101
Kecskemét Rendőrkapitányság őrizetbe vett 25 éves román férfit, helvéciai lakost, aki azzal gyanúsítható, hogy tegnap 13:00 óra körüli időben megjelent a sértett helvéciai lakásán és az előzetes szóváltást követően kitekerte kezét, majd abból kivette mobiltelefonját. A bűncselekménnyel okozott kár: 20.000 Ft.
Bajai Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki péntekről szombatra Sükösdön, egy családi ház udvarában parkoló Audi típusú személygépkocsiból 600.000 Ft készpénzt lopott el. A tolvaj ezt követően a lakásba is bement, ahonnan 30.000 Ft értékben étkezési utalványokat vitt magával. A bűncselekménnyel okozott kár: 630.000 Ft. Határrendészeti események: Kelebia Határrendészeti Kirendeltség, Tompa közúti határátkelőhelyén az elmúlt 24 órában egy makedón állampolgár került visszairányításra, Szerbia területére, mert a Schengeni Információs Rendszerben történő ellenőrzése során az útlevélkezelő megállapította, hogy a makedón állampolgár nem rendelkezik a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett egy bosnyák állampolgár ellen, aki tiltott határátlépés szabálysértést kísérelt meg kifelé irányban. Az ellenőrzése során igazolni nem tudta jogszerű magyarországi tartózkodását, illetve megállapítást nyert, hogy a Miskolci RK. a személy körözését rendelte el bűncselekmény elkövetése miatt, valamint körözés alatt állt az INTERPOL által is. Őrizetbe vétele megtörtént.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés