Kezdőlap
EUR: 345.3600; USD: 293.3500; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Újabb három védett madarat mérgeztek meg

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3002
Természetkárosítás bűntett gyanúja miatt nyomoznak kiskőrösi rendőrök, mert valaki április 6. és 13. közötti időben Akasztó külterületén valószínűleg megmérgezett két, nemzetközi rendelet védelme alá tartozó egerész ölyvet, valamint két barna réti héját. A madarak elpusztultak, eszmei értékük kb. 120.000,-Ft. További rendőrségi hírek:
Ismeretlen tettes vasárnapra virradóra egy tompai telephelyről szerszámgépeket lopott el 2.000.000,-Ft értékben. Kalocsa Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálatot folytat egy 49 éves géderlaki férfi halálesete ügyében. A férfi vasárnap 13.00 óra körüli időben a tulajdonában lévő VW Golf szgk.-val közlekedett az 5106-os számú úton Géderlak felől Dunapataj irányába. A vezetés közben rosszul lett, ráborult a kormányra, majd a jármű lehaladt a baloldali útpadkára, majd az útárokba borult és a tetején állt meg. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, de az elsődleges orvosi vélemény szerint még a baleset bekövetkezése előtt meghalt. Három utasa közül kettő könnyű fokú sérüléseket szenvedett.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés